Македонија

Државниот секретар на СЕП во посета на бегалците во Гевгелија

Државниот секретар на СЕП во посета на бегалците во Гевгелија

Државниот секретар на СЕП (Секретаријатот за европски прашања) Ана Блажевска денеска ќе престојува во Гевгелија.

Блажевска, како што информират од СЕП, ќе го посети бегалскиот камп во Гевгелија.