Свет

ВИДЕО: Се отвори дупка и проголта 12 автомобили

ВИДЕО: Се отвори дупка и проголта 12 автомобили

Огромна дупка се отвори на паркинг пред ресторан во Мисисипи и проголта 12 автомобили, јавува Би Би Си.

Огромната дупка, која е долга околу 120 метри, а 11 метри широка се отвори доцна попладне во саботата во близина на границата на Алабама. Во катастрофата никој не е повреден, а тимови со инженери ќе направат истражување на теренот.

Областа во последните две недели била погодена од поројни дождови.