петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 39

Дури 60 отсто од русокосите имале секс за една вечер

sensa-trava-plavuse-seno-foto-shuterr-1415707032-588953

Последни вести

Русокосите се преодредени на секс, тврдат истражувачите кои во соработка со еден портал за запознавање ја истражувале поврзаноста на бојата за коса со сексот.

Според нивните резултати, русокосите за секс размислуваат најмногу, а дури 27 отсто од нив го практикуваат и по неколку пати неделно, за разлика од бринетите со 24 отсто и 22 отсто од црнките.

Русокосите се и најатрактивни во кревет, па затоа дури 60 отсто од нив испорабале секс за една вечер, многу блиску се и црвенокосите со 58 отсто, 51 отсто се бринети, црнки со 43 отсто.

Тие имаат и најмногу сексуални партнери во текот на животот и тоа 10, црвенокосите 9, додека црнките и бринетите по 8.

Најчитани вести