понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Уште два продолжени викенди до крајот на годината

Ни тргна со големиот број продолжени викенди годинава.

nerabotni1

Поврзани вести

Ни тргна со големиот број продолжени викенди годинава. По Денот на независноста на Македонија, кога одморивме од работните обврски, доаѓаат уште празници и вкупно уште два продолжени викенди до крајот на годината.

Уште два продолжени викенди до крајот на годината

Уште два продолжени викенди до крајот на годината

По повод 11-ти октомври (недела), кога се слави Денот на народното востание, неработен ќе биде 12-ти октомври (понеделник).

Уште еден продолжен викенд следи и на 23-ти октомври (петок) кога се слави Денот на Македонската Револуционерна Борба, а граѓаните ќе имаат можност заедно со викендот, три дена да одморат од работните активности.

Следен неработен ден е 8-ми декември (вторник), кога се слави празникот „Св. Климент Охридски“.

Најчитани вести