Македонија

Две деца од домот „11-ти Октомври“ три дена се исчезнати

Две деца од домот „11-ти Октомври“ три дена се исчезнати

Според пријавата, на 26.04.2016 година од домот во непознат правец се оддалечиле двајца нивни штитеници на возраст од 16 и 17 години.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицата.