сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 38

МОСТ: Две гласачки места отворени со задоцнување

Набљудувачите на МОСТ регистрирале и фотографирање на гласачкото ливче со мобилен телефон и тоа на едно гласачко место во Радовиш и на едно во Ѓорче Петров. Во Ѓорче Петров била повикана и полиција поради фотографирањето на ливчето.

0c9457a7-2200-4042-9cb4-cf679178b48d_cx0_cy5_cw61_w987_r1_s_r1

Последни вести

Едно гласачко место во Куманово било отворено со задоцнување од 15 минути и едно гласачко место во Велес, исто така било отворено 30 минути подоцна, поради немање струја. Ова на денешната прес конференција, нешто по 9 часот, го изјави Дарко Алексов од МОСТ.

Набљудувачите на МОСТ регистрирале и фотографирање на гласачкото ливче со мобилен телефон и тоа на едно гласачко место во Радовиш и на едно во Ѓорче Петров. Во Ѓорче Петров била повикана и полиција поради фотографирањето на ливчето.

Други проблеми засега нема.

Најчитани вести