Секс

Две нешта се потребни за незаборавен орален секс

Две нешта се потребни за незаборавен орален секс

Оралниот секс е уметност, но и извор на најголемото задоволство и за двата пола. Но, ако не сте запознаени со овие две нешта, мала е веројатноста дека прво вие ќе уживате во него, а потоа и вашиот партнер. Затоа еве кои две нешта се потребни за незаборавно искуство.

Давање поради самото давање

Кога станува збор за оралниот секс, давањето е само тоа: давање. Станува збор за еднострано искуство – еден партнер пружа задоволство, а другиот ужива во него. И тука е изворот на најголемиот број проблеми.

Можеби некој не сака да дава затоа што не добива ништо за возврат. Можеби некој е подготвен да даде само онолку колку што примил. Можеби некој ќе даде само онолку колки што партнерот очекува да прими или од обврска и општествени очекувања.

Без разлика на причината, едно нешто е заедничко: личноста која дава не го прави тоа затоа што сака, туку поради должност или затоа што очекува нешто за возврат.

Две нешта се потребни за незаборавен орален секс
Две нешта се потребни за незаборавен орален секс

Без искрена наклонетост или великодушност не постои искреност, а луѓето потсвесно ги собираат сите суптилни сигнали на неискреност. Можеме да знаеме кога некој разговара со нас само затоа што сака нешто да ни поттури или пак е заинтересиран само за секс.

Кога ќе…