Македонија

Две скопски улици денеска без вода

Две скопски улици денеска без вода

Корисниците на потегот од булевар Партизански Одреди до улица Дебарца ќе останат без вода поради изведување на приклучок на улица Костурски херои бб.

Без вода корисниците ќе бидат во периодот од 09:30 часот па се до изведувањето на приклучокот.