Македонија

Две скопски улици утре без вода

Две скопски улици утре без вода

Поради улучен дефект ќе се изврши промена на цевка Ф-6/4 на ул. „Рајко Жинзифов“ бр.50 , известуваат од ЈП Водовод и канализација.

Во текот на утрешниот ден прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „20 Октомври“ и „Рајко Жинзифов“ од 09:30часот  па се до санирање на дефектот.