Две трибини во организација на ВМРО – ДПМНЕ во Карбинци и во Штип

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржат две трибини како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја”.

Првата трибина ќе се одржи во 17:30 часот во Спортска сала во Карбинци, а втората трибина ќе се одржи во 20:30 часот во Дом на култура “Ацо Шопов” во Штип.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од Никола Тодоров, член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.