четврток, 8 декември 2016  |  Вести денес: 34

Двочасовен прекин на „Богородица“

Двочасовен прекин на „Богородица“. Денес од 10:00 до 12:00 часот на граничниот премин „Богородица", од страна на Здруженијата на лиценцирани такси превозници и лиценцирани автобуски превозници од Гевгелија, ќе се одржи јавен собир.

Во прекин сообраќајот на граничниот премин „Богородица“

Последни вести

Двочасовен прекин на „Богородица“. Денес од 10:00 до 12:00 часот на граничниот премин „Богородица”, од страна на Здруженијата на лиценцирани такси превозници и лиценцирани автобуски превозници од Гевгелија, ќе се одржи јавен собир.

На собирот ќе присуствуваат околу 62 такси возила и 12 автобуси, при што на граничниот премин сообраќајот за влез-излез ќе биде во прекин.

Најчитани вести