петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 16

Дводневен Самит Б20/Г20 во Турција

Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) Данела Арсовска учествува на годинашниот дводневен Самит Б20/Г20 кој се одржува во Анталија, Турција.

b20-turcija

Последни вести

Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) Данела Арсовска учествува на годинашниот дводневен Самит Б20/Г20 кој се одржува во Анталија, Турција.

Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) Данела Арсовска учествува на годинашниот дводневен Самит Б20/Г20

Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) Данела Арсовска учествува на годинашниот дводневен Самит Б20/Г20

Б20 е собир на светските бизнис лидери чија главна задача е да дадат препораки за унапредување на економската активност која има клучна улога во постигнувањето силен, одржлив и балансиран раст на светско ниво.

Заедно со шефовите…

Најчитани вести