Македонија,Крими хроника

Двојно убиство и самоубиство во скопски Аеродром

Двојно убиство и самоубиство во скопски Аеродром

Двојно убиство и самоубиство во скопски Аеродром.

Од МВР потврдуваат дека има пријава и дека моментално се врши увид на местото на настанот, односно во стан во Аеродром, но дека засега не можат да дадат дополнителни информации.

Според првичните и се уште неофицијални информации, маж ја убил својата жена, нејзината сестра и потоа се самоубил.