Магазин

ФОТО: Игор Џамбазов во болница

ФОТО: Игор Џамбазов во болница

Весна Бејби Петрушевска на Фејсбук објави фотографија од нашиот познат шоумен Игор Џамбазов.

Поздрав од Игор, пред ручек, напиша над фотографијата Петрушевска.

igor-pred-rucek-1

Инаку, како што претходно инфромираше таа, поради влошената здравствена состојба Џамбазов беше префрлен во болницата Филип Втори.

Исто така и концертот што беше закажан за 26-ти декември е одложен за 14-ти февруари. Повеќе за ова на следниот линк.