Магазин

Џаро: Половина јавна сцена се проституки

Џаро: Половина јавна сцена се проституки

Велибор Џаровски Џаро е познат како спортски и естраден менаџер тврди дека јавната сцена е преполна со проститутки.

Џаро изјавува дека на некои познати жени тарифата им е 500 евра. Човекот кој го нарекуваат како крал на местенките, открива дека Чола и Бреговиќ биле најголеми фраери, а за него Жељко Јоксимовиќ, Аца Лукас, Бора Чорба, Брена и Цеца се најдобрите пејачи.

-Тврдам дека некои познати жени во Србија имаат тарифа. Но немојте повеќе да ме прашувате, бидејќи имав проблем со Сузана Манчиќ. Се налути на мене и не сакаше да разговара веќе со мене. Можеби затоа што беше популарна за време на бивша Југославија. Не зборувам за сите пејачки, но многу од нив кариерата ја започнаа преку кревет. Ку*ви секогаш ќе има на естрадата – вели за спрскиот лист „Информер“ Џаро.