Магазин

Џеј Ло призна: Некогаш ги мразев сопствените обилини

Џеј Ло призна: Некогаш ги мразев сопствените обилини

Латино секс-бомбата Џенифер Лопез вели дека во младоста постојано се споредувала со другите жени и била несреќна затоа што не била слаба.

Сакав колковите и задникот да ми бидат помала. Ги презирав. Ми требаше време дека она што го сметав за недостаток да го претворам во предност со која што денес се гордеам, вели Џенифер Лопез (46).

Инаку, пејачката неодамна призна дека и’ е поважно нејзините близнаци Макс и Еме (8) да бидат сакани отколку да бидат образувани. Поради сите постојано и’ приговараат, а тоа посебно ја излудува.