Магазин

Џејми Оливер и неговата сопруга го очекуваат петтото дете (ФОТО)

Џејми Оливер и неговата сопруга го очекуваат петтото дете  (ФОТО)
Џејми Оливер и неговата сопруга го очекуваат петтото дете
Џејми Оливер на својот Фејсбук профил сподели фотографија од својата сопруга Џулиет Нортон, во шестиот месец од бременоста.

За Оливер и неговата сопруга Нортон ова ќе биде петта  среќа по ред и тоа овој пат чекаат девојче.

djejmi-oliver.jpg1