Бразил2014

Џеко ќе добие 12 часа секс од Атина

Џеко ќе добие 12 часа секс од Атина

Познатата танчерка од Србија, Атина Марковиќ- Ферари, на репрезентативецот на БиХ, Един Џеко, му вети 12 часа секс, доколку неговата репрезентација забележи победа на Мундијалот во Бразил.
“Едине Џеко, ќе те частам 12 часа секс ако земете победат во Бразил, навивам за вас“, напиша Атина на својот Фејсбук профил.
Единствената дилема е дали на танчерката и е доволна една победа или нејзиниот улов е БиХ да ја освои светската титула во Бразил.