Бразил2014

Џеко со прекрасната Амра ужива во Дубровник

Џеко со прекрасната Амра ужива во Дубровник

Најголемата ѕвезда во репрезентативниот дрес на БиХ, Един Џеко, веќе неколку дена се одмара во прекрасниот Дубровник, а друштво му прави неговата поубава половина, Амра Силајџиќ.

Одморот во Хрватска, Џеко ќе го искористи за рехабилитација од несреќната елиминација во групната фаза од Мундијалот во Бразил но и за плнење на батериите кои ќе му бидат потребни за новата сезона во англиската Премиер лига која стартува на 16 август.