Магазин

ВИДЕО: Џиновски глушец на Марс

ВИДЕО: Џиновски глушец на Марс

Вљубениците во НЛО тврдат дека нашле уште еден непобитен доказ за живот на Марс. Според нив, на површината на Марс може да се забележи џиновски глушец, голем околу 3 метри.

Ова откритите…