Магазин

Џоли бара утеха за разводот во прегратка на Шербеџија!

Џоли бара утеха за разводот во прегратка на Шербеџија!

Популарниот актер Раде Шербеџија, кој децении наназад својата кариера ја гради во Холивуд, каде што воедно се познава и се дружи со голем број познати ѕвезди, вклучувајќи ги и Бред Пит и Анџелина Џоли, со кои е и близок пријател, не сакаше за медиумите да ја открие вистинската причина за разводот на „Бранџелина“.

-И покрај тоа што ја знам причината, нема да ја откријам, затоа што ги сакам моите пријатели и не сакам да ја нарушам нивната интима, мистериозен е популарниот Раде.

rade-pit

Легендарниот Шербеџија открива дека неговите шансони не ги сакаат само Балканците, туку и светските ѕвезди.

Меѓу нив е и Анџелина Џоли, која поради разводот од Бред Пит, утеха бара во песните на Раде со кои полесно го надминува периодот.

– Досега повеќепати им пеев на колегите, како на сетови, така и приватно. Џоли ми призна дека многу ги сака моите песни и дека ги слуша многу често – изјавува Шербеџија за српските медиуми.