Магазин

ФОТО: Децата на Џоли и Пит пораснаа

ФОТО: Децата на Џоли и Пит пораснаа

Децата на познатата холивудска актерска двојка Анџелина Џоли и Бред Пит пораснаа. Анџелина Џоли го помина нејзиното детство со родителите на црвениот килим, а во саботата ги однесе и нејзините деца на премиерата на филмот „Кунг фу панда 3“ во Лос Анџелес.

angelina-deca

Тие заедно позираа за еден семеен портрет. Еве како сега изгледаат Шајлох, Вивен, Нокс, Захара и Пакс Џоли – Пит.

На фотографијата недстигаат само Бред Пит и најстариот Медокс.