Магазин

Џони Деп снимен како бесно крши низ дома! (ВИДЕО)

Џони Деп снимен како бесно крши низ дома!   (ВИДЕО)

Амбер Херд, која во моментот се разведува од Џони Деп, објави видео на кое се гледа како актерот револтирано и бесно удира по работи низ , додека таа му се извинува за нешто што се случило.