Свет

Џорџија: Убил пет лица во две одделни пукотници

Џорџија: Убил пет лица во две одделни пукотници

Полицијата верува дека злосторството го извршило исто лице вооружено со пиштол.

Погребната служба на округот Колумбија наведе дека три лица се застрелани на една локација во Еплинг, од што две лива настрадале на лице место, а третото во болница, додека на друга локација, на околу километар и пол од таму, се застрелани уште две лица.

Полицијата и натаму трага по напаѓачот.