четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

„Џунгла од забава и другарување“ во Зоолошка

zoo

Последни вести

Во Зоолошката градина во Скопје денеска ќе се одржи манифестацијата „Џунгла од забава и другарување“.

Посетителите ќе имаат можност да пробаат органска храна, да засадат органски семиња и да се едуцираат за бенефитите на овој вид храна и зошто е добро да се има здрави навики.

Најмладите ќе може да учествуваат во креативната работилница каде ќе се прават животни од пластелин или да учествуваат во натпреварот скокање со вреќи.

Најчитани вести