Свет

Еден од терористите во Минхен се самоубил?

Еден од терористите во Минхен се самоубил?

Скајњуз пренесува дека еден од терористите наводно се самоубил, но ова официјално не е потврдено.

Полицијата потврди дека терористите се во бегство, како и дека станува збор за повеќе од еден напаѓач, а очевидците виделе тројца терористи во трговскиот центар.