сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 3

Единствената работа што мажите не ја поднесуваат во сексот

Некои мажи сметаат дека сексот е вештина, слично како и возењето автомобил. Некои се експерти, други се полоши во тоа, но сите имаме идеја за тоа што е добро, а што лошо.

zzeni-seks

Поврзани вести

Некои мажи сметаат дека сексот е вештина, слично како и возењето автомобил. Некои се експерти, други се полоши во тоа, но сите имаме идеја за тоа што е добро, а што лошо.

Сексот во врската им е важен на сите мажи, а ако не го добиваат доволно, на крај ќе го побараат на друго место. А какви жени мажите не сакаат во својата постела?

Тие не ги сакаат жените што се лоши во сексот. Одделни мажи мислат дека сексот е вештина, како и возењето автомобил. Некои се експерти, другите се полоши во тоа, но сите имаме идеја што е добро, а што е лошо. Недостатокот на ентузијазам, креативност и лошата техника се некои од нештата што на мажите им пречат.

Тие се ужаснуваат од здодевен секс. Тој секогаш се одигрува покрај покривачот во исто време и во исти пози без зачини во страста. Тоа е онаа точка кога уживањето во телото на партнерот се чини повеќе како должност откако потреба условена со желбата. Она што најмногу мрзат кога жените сексот не го користат како оружје. Ако сте лути и не сакате партнерот да го натерате на нешто, неко водењето љубов не биде бојно поле. Проблемот треба да го решите со разговор, а сексот искористет го за слатко помирување.

Најчитани вести