четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 7

Единствениот правилен начин за јадење пица (ВИДЕО)

Иако многумина ќе речат дека не е важно како се јаде, се додека пицата е вкусна. Но, ако сакате да знаете според некои единствениот исправен начин за јадење пица е овој.

Поврзани вести

Основата на ваквиот начин на јадење  е теоријата на математичарот Карл Фридрих Гаус кој живеел во 19-иот век.

Иако многумина ќе речат дека не е важно како се јаде, се додека пицата е вкусна. Но, ако сакате да знаете според некои единствениот исправен начин за јадење пица  е овој.

Погледнете во видеото што треба да направите со пицата и како да го држите парчето за врвот да остане прав а да не падне надолу.

Најчитани вести