среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 4

ВИДЕО: Со една реченица го убеди забарот дека Бог постои

Овој човек за кратко време успеа да ги побие сите тврдења на забарот против Бог.

zabarrrr

Последни вести

Овој човек за кратко време успеа да ги побие сите тврдења на забарот против Бог.

На оваа видео снимка пациентот му докажува на стоматологот дека Бог постои. Му беше потребна само една минута, па да ги побие сите тврдења на стоматологот против Бога.

Погледнете го видеото:

Најчитани вести