вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 17

Ефтов: Или е тешка грешка, или амбасадорот Бејли е заменет со Микаела Швајцер Блум!?

Ваквиот став на Ефтов доаѓа откако на официјалниот сајт на Амбасадата на САД во Македонија е објавено дека Швајцер - Блум е вршител на должност амбасадор на САД во Скопје.

Последни вести

-Или е тешка грешка или во Амбасадата на САД се случила промена и Бејли е заменет од Микаела Швајцер Блум!?, пишува на својот ФБ профил новинарот Васко Ефтов. 

Ваквиот став на Ефтов доаѓа откако на официјалниот сајт на Амбасадата на САД во Македонија е објавено дека Швајцер – Блум е вршител на должност амбасадор на САД во Скопје.

-Формулацијата вршител на должноста значи дека Амбасадата е без амбасадор!, пишува Ефтов.

sad

Најчитани вести