Секс

Егзотична поза за секс на брзина

Егзотична поза за секс на брзина

Освен што е егзотична, оваа поза можете да ја зиведете било каде, а ќе ви стане омилена ако сте егзебиционист.

Славната поза покрај ѕид што сите потајно се плашиме да ја пробаме почнува вака: Благо раширете ги нозете потпрени на ѕид. Вашиот партнер нека дојде колку може поблиску нека ги крене вашите бедра и нека го турне вашиот грб кон ѕидот за рамнотежа, а потоа нека се впушти во пенетрација.

Почетниците може да ја пробаат истата поза со една нога на земја.

Егзотична поза за секс на брзина
Егзотична поза за секс на брзина

Оваа поза сите ја сакаат затоа што иако на прв поглед изгледа исклучително егзотична и необична, станува збор за класична мисионерска поза во исправена положба. Слично како мисионерската, оваа поза е мошне интимна и ви дава близина и страсни погледи очи во очи.

Освен тоа, можете да ја изведете речиси секаде, а посебно е секси ако ја вклучите во еден попатен секс на брзина на некое необично место.