понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 77

ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО: Што најде полицијата кај Чауш и соработниците

Преса за печатење, цел борбен комплет, оружје без дозвола. Ова е само дел од предметите кои полицијата во серијата претреси кои по наредба на Судот ги изврши утрово ги пронајде во домот на Чауш и неговите соработници.

policijata-kaj-caus

Поврзани вести

Преса за печатење, цел борбен комплет, оружје без дозвола. Ова е само дел од предметите кои полицијата во серијата претреси кои по наредба на Судот ги изврши утрово ги пронајде во домот на Чауш и неговите соработници.

Press24 ексклзивно ги објавува фотографиите од она што полицијата утрово го пронашла во големата акција.

Повеќе информации за полициската акција на следниот линк.

Најчитани вести