Македонија

ЕКСКЛУЗИВНО: Нови необјавени бомби на Заев (видео)

ЕКСКЛУЗИВНО: Нови необјавени бомби на Заев (видео)

Сите „бомби“ што ги објави лидерот на опозициската СДСМ, Зоран Заев по се изгледа му пукнаа во рака.

Граѓаните се потсмеваат на ваквите обиди за манипулација и желбата да се дојде на власт по секоја цена и на секој можен начин, а некои од нив биле покреативни па на Јутјуб објавија видео во кое со потсмев покажуваат како ним им изгледа целата оваа ситуација.

Во описот на видеото авторот вели дека неговата содржината е пародична и еднинствена цел е само да ве насмее. Погледнете го!