Македонија

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Заев призна дека за нив има лош материјал, но нема да го пушти

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Заев призна дека за нив има лош материјал, но нема да го пушти

Првиот човек на опозициската СДСМ, Зоран Заев, при својата денешна посета на Куманово признава дека има „бомби“ за нив, но нема да ги објави во јавноста.

На прашање на, најверојатно симпатизер или член на СДСМ, „може за нас нешто, сигурно има“, Заев вели „сигурно има, да ама за нас не“.