вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 39

Експеримент: Како реагираат мажите на понуда за секс без обврски?

Кога бил спроведен ваков експеримент врз жени, ниту една од девојките не прифатила.

Поврзани вести

За поголемиот број мажи би било остварување на сите соништа ако некоја девојка им пријде и ги праша дали сакаат да имаат секс со неа, без обврски и без размена на телефони.

Девојката која се претставува како Андреа, го направи токму ова, во рамки на експериментот што досега го погледнале речиси 5 милиони луѓе!

Од 100 мажи, 30 веднаш прифатиле веднаш да тргнат со неа, додека еден одлучно рекол:

-Имам девојка!

Меѓу нив имало и едно момче кое рекло дека тоа не е нормално и си заминало.

Еден повозрасен господин го изненадил целиот тим со неговата реакција:

-Зошто таква убава, млада девојка говори такво нешто?

Инаку, кога бил спроведен ваков експеримент врз жени, ниту една од девојките не прифатила.

Најчитани вести