Македонија

Експлозија пред Основен суд 2

Експлозија пред Основен суд 2

Голем број полициски службеници во моментов се наоѓаат пред скопскиот Кривичен Суд. Фотографиите кои ни ги испратија нашите читатели покажуваат засиелно полициско пристуство но се уште немаме конкретни инфорамции за што станува збор. Нашиот репортер е на терен, наскоро очекуваме повеќе информации.
Неофицијално, во полиција граѓани пријавиле експлозија.