Магазин

Екстремно лудило: Велосипедист се спушта низ брана директно во езеро (ВИДЕО)

Екстремно лудило: Велосипедист се спушта низ брана директно во езеро  (ВИДЕО)
Екстремно лудило: Велосипедист се спушта низ брана директно во езеро

Екстремните спортисти не го живеат животот по истите правила како останаите, и имаат храброст тоа да го докажат. Овие ловци на адреналин секојдневно ги поместуваат границите на тоа што може да сеизведе, но и на тоа што е објасливо.

Запознајте го Примож Равник, кој одлучил да го сними својот спуст низ брана директно во вода, а како ова „патување“ изгледа од прво лице, видете во видеото.