Спорт

Ел Шарави и Мастур во free style акција

Ел Шарави и Мастур во free style акција

Дека Милан има светла иднина, докажува последниот тренинг на кој младите ѕвезди на италијанскиот гигант, Ел Шарави и Мастур демонстрираа дел од својот раскошен талент.

Останатите кои беа присутни во тренинг-центарот Миланело, можеа само да уживаат во техниката која ја поседуваат овие двајца одлични техничари.