сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Електронска распределба на ЦЕМТ дозволи

uvoz-izvozhjjdfurdzree-kamioni-564x272

Последни вести

Министерството за транспорт и врски денеска по електронски пат ќе ги распредели ЦЕМТ дозволите за меѓународен превоз на стоки за 2015 година.

На електронската распределба ќе присуствува министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески. 

Најчитани вести