Магазин

Емотивно видео: Новороденчето не се двои од мајката

Емотивно видео: Новороденчето не се двои од мајката

Врската меѓу бебето и мајката е посебна и нераскинлива. Оваа видео снимка го докажува тоа. Штотуку роденото бебенце не сака да се одвои од мајката.

Откако лекарите се обиделе да го одвојат од мајката, бебето не престанало да плаче.

Погледнете…