недела, 25 декември 2016  |  Вести денес: 27

Епидемиолошката состојба е стабилна

stajkovci-poplavii-640x343

Поврзани вести

Нема нови случаи на заболени од цревни и од кожни болести во Стајковци, најпогоденото место во невремето. Здравствените власти велат дека состојбата е под контрола, луѓето одат на прегледи во привремената ординација.

Механизација се уште ги пробива тесните грла и споредните улички,  војници и доброволци му помагаат на населението.

До вторник треба да заврши дезинфекцијата на куќите.

 

Најчитани вести