Секс

Ерогени зони кај жените кои можеби се запоставени

Ерогени зони кај жените кои можеби се запоставени

Мала е веројатноста мажот од прва да ги пронајде клучните и чувствителните точки затоа не е лошо да ги знае силните ерогени зони кај жените.

Врат
Вратот е позната ерогена зона како кај жените така и кај мажите. Кожата е тенка и чувствителна на допир. Нажните бакнежи и воздишки ќе го загреат телото, а топлиот здив ја поткрева кожата.

Долен дел на грбот
Нежниот допир на долниот дел на грбот е нежен гест, но кога со влажни усни нежно ќе ја бакнете тогаш сосема е друго чувството.Подрачјето над задникот е силна ерогена зона затоа е добро да си играте со бакнежи и јазик.

Стапала
Средината на стапалата се силна ерогена зона и се многу чувствителни. Нежните допири со врвовите на прстите во текот на сексот можат да придонесат за силен оргазам.