Магазин

Еве каде да се купи најевтинa дрога во светот

Еве каде да се купи најевтинa дрога во светот

Не е тајна дека цената на дрогата се разликуваат од земја до земја, и разликата може да биде неверојатно  голема.

На пример, просечната цена на еден грам марихуана во западно африканската земја  Гвинеја е само еден цент, според Светски извештај за дрога на Обединетите нации. Но, истата дрога во Обединетите Арапски Емирати чини неверојатни  110 долари.

Од  друга страна, еден грам кокаин во Нов Зеланд чини 483 долари, а во Панама само 2 долари.

На веб-сајтот „ DrugAbuse.com“, може да се видат информации за злоупотребата на дрога и алкохол.

marihuana

 

opium

 

ekstazi

 

heroin

 

kokain