Македонија

Еве каде денеска ќе нема вода

Еве каде денеска ќе нема вода

Поради дефект на водоводна мрежа на булевар Партизански Одреди бр.64, без вода ќе останат корисниците на потегот од истоимениот булевар до улицата Бледски Договор и на потеготот од истоимениот булевар до улицата Манапо.

Тие ќе бидат без вода од 12:00 часот па се до санирање на дефектот.