петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 34

Еве каде има забрана за сообраќај

19891mala

Последни вести

Сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица – Делчево е нормализиран во 15 часот.

Сообраќајот на патниот правец Скопје – с.Брезница – Кула – Коломонт – Македонски Брод е во прекин поради големи одрони од камења на делот Коломонт – Близанско.

Ренџерската служба на ЈП ЈАСЕН во рамките на своите надлежности го расчистува патот и непосредно ги известува патниците за движење на овој патен правец.

Најчитани вести