Македонија

Еве каде ќе нема струја утре

Без струја утре од 8:30 до 10 часот ќе останат корисниците од улиците „Дебарца“ и „Коста Шахов“.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична енергија од 9 до 12 часот, ќе останат дел од корисниците од улицата Стоби и од 9 до 13 часот корисниците од улиците „Римска“, „Наум Евро“, „Панче Пешев“, „Анкарска“ и „Атинска“, како и дел од улилцата „Бахар Моис“.