четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 48

Еве каде ќе нема струја утре

09072014194237_струја.1

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, ги известува граѓанитекаде утре нема да има струја.

Заради технички зафати во електро-системот на ден 28.05.2015 без електрична енергија ќе останат:

– во време од 11,30 – 13,30  часот дел од потрошувачите од улиците Ринхини, Франце Прешерн и Езерци  (о. Карпош) и

– во време од 08,30 – 13,30 часот потрошувачите од улиците Ваташа, Слав и Румена Хаџипанзова (о. Кисела Вода).

Најчитани вести