понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 8

Еве каде ќе нема струја утре

07112011155414_struja

Поврзани вести

Во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски општини.

Како што информираат од РЦУК утре во време од 08.30 до 14.30 часот без струја ќе бидат корисниците од ул. 157, ул. 148,  ул.„ Аврам Писевски“ и ул. „Бајрам Шабани“ во општина Гази Баба.

Во време од 08:00 до 16:00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Ѓорѓи Капчев“, ул. „Лисец“, и ул.„ Богомилски Поход„ во општина Аеродром  и корисниците од Кеј 13 -ти Ноември, катна гаража на АДИССПДП, поради реконструкција на мост Гоце Делчев во општина Центар.

Во време од 09:00 до 11:00 часот корисниците од село Држилово, и село Патишка Река, како и корисниците од викенд населбата во село Држилово  во општина Сопиште.

Во време од 09:00 до 15:00 часот корисниците од село Студеничани -улиците со броеви 4, 3, 2, и 1  во општина Студеничани.

Најчитани вести