Македонија

Еве каде ќе нема струја утре

Утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од скопските општини Бутел, Гази Баба, Студеничани и Центар.

Во време од 08.30 до 14.30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од село Љуботен во општина Бутел.

Во време од 08.30 до 11.30 часот, корисниците од улица „Благоја Стефковски“ во општина Гази Баба.

Во периодот од 08.30 до 15.00 часот, дел од корисниците од село Љубош во општина Студеничани и корисниците од улица „Димче Мирчев“ во општина Центар.