Македонија

Еве каде ќе нема струја утре

Еве каде ќе нема струја утре

Заради технички зафати во електро-системот на ден 30.04.2015 (четврток) без електрична енергија ќе останат:

во време од 09,00 – 15,00 часот ул. Саса – подулици 2, 4 и 18 (општина Кисела Вода);

од 08,30 – 14,30 часот ул. Стојна Стефкова, ул. Ордан Чопела и ул. 373 (општина Гази Баба);

од 09.30 – 13.00 часот дел од с. Буковиќ (општина Сарај);

од 09,30 – 14,00 часот дел од ул. Цветан Димов, Џон Кенеди, Панче Неделковски и Кемал Ататурк (општина Чаир);

од 09,00 – 11,00 часот ул. Серска и Христо Узунов (општина Центар) и

во време од 12.00 – 14.00 часот ул. Црниче (општина Кисела Вода).